Projekti

Osim projekata za naše klijente na kojima trenutno radimo, imamo i nekoliko vlastitih projekata.

Web


AWW

A Web Whiteboard je aplikacija za crtanje koju možete koristiti sa svog računala, tableta ili pametnog telefona. Prilagođena je za korištenje dodirom ili mišem, a pomoću nje možete crtati skice, surađivati s drugima na crtežu (zajedničko crtanje), ili je čak ugraditi u vlastite stranice.

awwapp.com


Encode

Encode je brz i jednostavan alat za konverziju videa preko weba, pomoću kojeg korisnici mogu jednostavno pripremiti video za gledanje na mobilnim uređajima ili za slanje prijateljima.

en.co.de


Speeka

Speeka je jednostavan alat za diskusiju putem Weba, idejno kao lakša/brža verzija foruma. Nema potrebe za registracijom ili ulogiravanjem, posjetitelji odmah mogu pratiti i sudjelovati u postojećim ili kreirati vlastite diskusije.

speeka.net


Sparrw

Sparrw je alat za arhiviranje, pretraživanje i obradu mikroblogging poruka korisnika. Konkretno, omogućuje korisnicima da automatizirano arhiviraju svoje Twitter poruke, pretražuju ih i analiziraju kasnije, bez obzira na Twitter limite na čuvanje poruka.

sparrw.com


Android

mPlaćanje

Android aplikacija kojom brzo i jednostavno možete putem SMS-a platiti parkirališnu kartu, kartu za javni gradski prijevoz ili javnu garažu.

Potražite mPlaćanje na Android Marketu


Novine

Pregled najnovijih vijesti sa nekoliko Hrvatskih novinskih portala za Vaš Android mobilni uređaj, uz mogućnost čitanja cijelog članka na samom portalu.

Potražite Novine na Android Marketu


Open source

RFX

RFX, minimalistički PHP web framework, temeljen na MVC arhitekturi, uz izbjegavanje nepotrebnog kompliciranja u svrhu dostizanja “ideala”. RFX se iskristalizirao tijekom našeg rada na mnogobrojnim projektima u PHPu te predstavlja minimalne dodatke na PHP (u području olakšavanja rada s bazom, URL routinga, lokalizacije, itd).

wiki.github.com/senko/rfx/