Zapošljavamo!

Želiš pisati dobar kod? Javi se u Dobar Kod!

Mlada smo tvrtka koja se bavi razvojem web aplikacija. Radimo specijalizirane sustave za klijente širom svijeta, a imamo i nekoliko svojih aplikacija. Volimo open source, koristimo ga gdje god je to moguće i aktivno pomažemo u razvoju open source komponenti koje koristimo. Primarno koristimo Python i JavaScript programske jezike, Django i Node.js frameworke i razne SQL i NoSQL baze, a uz to i cijeli niz drugih tehnologija prema potrebi.

Ako se nalaziš u gorenavedenim tehnologijama, voliš eksperimentirati sa novim tehnologijama, raditi na zanimljivim domaćim i stranim projektima (svaki put novi doživljaj) i postati bitan dio malog tima, javi nam se. Tražimo programera/programerku koji već ima iskustvo i rezultate koje može pokazati (bonus ako se radi o open sourceu ili nečemu što si radio sebi za gušt – mi smo entuzijasti i volimo entuzijaste).

Tražimo nekoga za stalni full-time posao u našem uredu u Zagrebu. Ako si student/ica i možeš izdvojiti 30+ sati tjedno, možemo radno vrijeme organizirati oko tvojih obaveza na faksu.

Više o nama možeš naći na http://www.dobarkod.hr/. Prijavu možeš poslati na senko.rasic@dobarkod.hr (priloži i primjere stvari koje si radio/la), a na isti mail možeš nam se obratiti za više informacija – pitaj sve što te zanima.

Komentirajte